tobescu a scris:
Buna ziua, as avea si eu o speta, va rog sa-mi dati un sfat : în 2001, o nepoata ne-a dat în judecata, pe mine si pe mama ei, pentru ca sa fie declarata legatara universala a mamei noastre. In fata instantei ea a spus ca decînd noi am plecat din tara ea nu a avut nici o relatie cu noi, ca nu cunoste adresa noastra în strainatate si deci, cum prevede legea, a facut un anunt în Romania Libera, ziar care nu apare în Franta. In plus, la Judecatorie a adus-o pe soacra ei ca martor, aceasta stiind si ea adresa si numarul de telefon, aceasta femeie i-a dat de mai multe ori telefon nepoatei pe numarul meu de telefon si i-a trimis mai multe pachete pe adresa mea. Nepoata a stat la domiciliul meu din Franta aproape 3 luni si de asemenea în 2001 ea era procuratoarea mea. In concluzie si nepoata si soacra ei au cunoscut adresa mea si numarul meu de telefon la care puteau sa-mi trimita citatia.
In plus, în 1999, ea a vîndut un apartament mostenit de la tatal nostru, cu jumatate din pretul pe care eu l-am indicat în procura pe care i-am dat-o deci a depasit limitele date în procura mea.
As vrea acum sa fac o plîngere împotriva ei si a soacrei ei dar nu stiu ce text de lege sa invoc, puteti sa mi dati în sensul asta? Nu vreau sa ma razbun ci vreau ca sa o linistesc pentru ca de un timp nu se ocupa decit de escrocherii, sotul ei fiindu-i un profesor foarte bun de escrocherii.
Va multumesc
Cu stima
Ca sa o linistiti pentru o lunga perioada de vreme puteti sa ii faceti o plangere penala si sa cereti daune interese.B-)
Apelati la un avocat ca sa formuleze plangerea!