avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas pt studenti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas pt studenti

Fiica mea este in ultimul an la Drept si beneficiaza de pensie de urmas . Cat timp poate lua aceasta pensie , daca nu da licenta anul acesta si o da anul urmator , dupa care vrea sa faca si masterul? Are 23 ani .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:57, 12 Ianuarie 2016
Legea 263/2010

ART. 84

b) daca isi continua studiile intr-o forma de invatamant organizata potrivit legii, pana la terminarea acestora, fara a depasi varsta de 26 de ani;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare pensie de urmaș GabrielaFluturas GabrielaFluturas Bună ziua, Am terminat facultatea în anul 2019, pe perioada căreia am beneficiat de pensie de urmaș. Programul de studii pe care l-am urmat, farmacie, ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas nealocata pentru student masterand zi gugurita01 gugurita01 Buna ziua! Fiica mea,in varsta de 24 de ani este licentiata in drept si inscrisa la master in drept penal.Este si angajata cu norma intreaga,cu salariul minim ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas cu salariul Camychi Camychi Baiatul meu a beneficiat de pensie de urmas de pe urma tatalui sau ,mort in 2006. Acum are 23 de ani ,a terminat facultatea ,s-a inscris si va urma cursuri ... (vezi toată discuția)