avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare pe domeniul public
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare pe domeniul public

Am o nelamurire.
Ca orice om normal, vreau sa imi parchez masina pe domeniul public. In acel loc incap 2 masini foarte bine.
Dar iata ca acel loc de parcare e in fata unei case, iar propietarul, desi are garaj, isi parcheaza masina personala in asa fel incat nu mai incape nici o masina pe acel trotuar.
E corect asa ? E corect ca o masina sa ocupe doua locuri de parcare ? Sau am facut eu scoala de soferi cu portarul ? Precizez ca acest loc de parcare se afla undeva aproape de centrul orasului, nu la periferia acestuia. Ce pot sa fac in acest caz? Politia poate sa faca ceva ?
Din cate stiu eu, propietatea privata a unei case incepe de la gard, nu tocmai de la trotuar.
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2016
Vladsandu, utilizator

Alte discuții în legătură

Parcare ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua In zona unde locuim , avem 2 vecini care locuiesc la casa si desi au in dreptul portii afisat garaj/nu blocati accesul, ei parcheaza mereu in ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei Bogali Bogali Buna ziua. Sunt din Constanța și am cumparat o casa de curând cu deschidere teren de 6,7m și am probleme cu vecinii de la blocurile de vizavi care ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)