avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare in fata casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare in fata casei

Buna ziua. Sunt din Constanța și am cumparat o casa de curând cu deschidere teren de 6,7m și am probleme cu vecinii de la blocurile de vizavi care parchează in fata casei (strada) și nu am loc unde sa parchez mașina. Am o poarta și o poarta de intrat cu masina dar pe care nu o pot deschide ca nu lăsa destul loc ci care larcheaza in fata. Știu că strada este loc public strada dar nu se poate sa parchezi​ in fata porții altcuiva. Trotuarul este de maxim 1 m. Întrebarea mea este daca pot face ceva legal fara certuri sa pot parca și eu că deschiderea nu permite parcarea și altor mașini. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:26, 4 Iunie 2017
Inscriptionati pe exteriorul gardului proprietatii "Garaj,nu blocati accesul ! "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Parcare ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua In zona unde locuim , avem 2 vecini care locuiesc la casa si desi au in dreptul portii afisat garaj/nu blocati accesul, ei parcheaza mereu in ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)