avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antena GSM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antena GSM

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la amplasarea unei antene. Pe scurt: nu mai dorim prelungirea ctr cu firma orange, dar adm si com executiv se opun. Vor prelungi ctr fara acordul proprietarilor si mai ales fara acordul celor de la ultimul etaj. Este normal? Credet ca daca intentez actiune in justitie am vreo sansa? Sau ce sfat imi dati, ce drum sa parcur si la usile cui sa bat? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:42, 12 Ianuarie 2016
In cazul amplasarii de antene GSM,este obligatoriu acordul proprietarilor direct posibil afectati
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari dispuse de adunarea generala,decizii ale presedintelui si ale comitetului executiv
Notificati oficial presedintele de asociatie referitor la interesul dv de neprelungire contract inchiriere,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Parcurgeti si topicurile cu acest subiect din sectiuna asociatii de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)
Amplasare antena gsm V1978 V1978 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei probleme. Blocul nostru are 2 scari fiecare cu asociatia sa de proprietari. La scara ... (vezi toată discuția)