Mi s-a desfacut CIM in timp ce ma aflam in CM; am contestat decizia de desfacere la TMB solicitand in acelasi timp si reintegrarea in functia detinuta anterior precum si daune materiale si morale.
TMB a anulat doar decizia de desfacere a CIM respingand celelalte doua capete de acuzare; vi se pare corect si legal ?
In timpul derularii acestui proces eu m-am imbolnavit si fost in CM (concediu medical),suferind de mai multe boli :diabet (care s-a agravat trecand si pe insulina),BPOC , HTA ,tulburari afective tip depresiv .
Nu am mai reusit sa revin la starea de sanatate care sa-mi permita revenirea la servici si m-am pensionat pe caz de boala cu grad de invaliditate III (cu drept de munca 4 ore/zi); dar nici nu am apucat sa primesc decizia de pensionare de la casa de pensii ca m-am pomenit cu a doua decizie de desfacere a CIM si pe care deasemenea am contestat-o la TMB.
Surpriza am pierdut si acest proces ; nu numai aceasta dar mai trebuie sa platesc si cheltuieli de judecata in suma de 3348 lei.
Va rog puteti sa-mi spuneti si parerea d.stra, astept cu nerabdare niste solutii, daca sunt juste aceste hotarari judecatoresti ca sa nu-mi mai fac desarte sperante. Va multumesc anticipat!
Pentru a primi un raspuns/raspunsuri pe masura,contactati un avocat cu vaste cunostinte in dreptul muncii ,ar trebui sa studieze dosarul /dosarele iar in urma acestor analize cu siguranta ve-ti primi si raspunsuri pertinente.
Litigii de munca
popaadela
am facut contestatie impotriva preavizului, emis in baza concedierii colective, m-i se mai desface contractul de munca prin decizia ce ar urma sa o primesc? (vezi toată discuția)