avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarari judecatoresti privind litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarari judecatoresti privind litigii de munca

Mi s-a desfacut CIM in timp ce ma aflam in CM; am contestat decizia de desfacere la TMB solicitand in acelasi timp si reintegrarea in functia detinuta anterior precum si daune materiale si morale.
TMB a anulat doar decizia de desfacere a CIM respingand celelalte doua capete de acuzare; vi se pare corect si legal ?
In timpul derularii acestui proces eu m-am imbolnavit si fost in CM (concediu medical),suferind de mai multe boli :diabet (care s-a agravat trecand si pe insulina),BPOC , HTA ,tulburari afective tip depresiv .
Nu am mai reusit sa revin la starea de sanatate care sa-mi permita revenirea la servici si m-am pensionat pe caz de boala cu grad de invaliditate III (cu drept de munca 4 ore/zi); dar nici nu am apucat sa primesc decizia de pensionare de la casa de pensii ca m-am pomenit cu a doua decizie de desfacere a CIM si pe care deasemenea am contestat-o la TMB.
Surpriza am pierdut si acest proces ; nu numai aceasta dar mai trebuie sa platesc si cheltuieli de judecata in suma de 3348 lei.
Va rog puteti sa-mi spuneti si parerea d.stra, astept cu nerabdare niste solutii, daca sunt juste aceste hotarari judecatoresti ca sa nu-mi mai fac desarte sperante. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: FRD , utilizator 17:40, 13 Ianuarie 2016
Pentru a primi un raspuns/raspunsuri pe masura,contactati un avocat cu vaste cunostinte in dreptul muncii ,ar trebui sa studieze dosarul /dosarele iar in urma acestor analize cu siguranta ve-ti primi si raspunsuri pertinente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurir in privinta acordari gradului de invaliditate la pensie mihack mihack buna ziua, pana azi am fost in gradul III la pensie, grad pe care l.am cerut in urma cu 7 ani pentru ca am considerat ca mai pot lucra,atunci d.na doctor de la ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca popaadela popaadela am facut contestatie impotriva preavizului, emis in baza concedierii colective, m-i se mai desface contractul de munca prin decizia ce ar urma sa o primesc? (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate redialboss redialboss buna ziua am urmatorul diagnostic pus : diabet zaharat tip 2 complicat , retinopatie diabetica ... (vezi toată discuția)