avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... nelamurir in privinta acordari gradului de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

nelamurir in privinta acordari gradului de invaliditate la pensie

buna ziua, pana azi am fost in gradul III la pensie, grad pe care l.am cerut in urma cu 7 ani pentru ca am considerat ca mai pot lucra,atunci d.na doctor de la comisie nu a zis ca nu se poate desi eram de gradul II,azi pentru ca nu mai pot lucra si de 7 luni sant tintuita in casa imi spune ca nu pot primi gradul I desi eu umblu cu cadrul si carje, ptr.motivul ca am amputaţia transmetatarsiană din 2004 iar anul acesta sa facut o corectie bont adica am ramas doar cu calcaiul care de 4 luni de zile nu sa vindecat ptr ca dupa termenul de 1 luna cand au fost scoase capsele operatia sa desfacut pe jumatate, am uitat sa va spun ca am un diabet de la varsta de 14 ani soc anafilactic la penicilina adica diabet juvenil insulino dependent cu 4 insuline la zi,pe parcursil vieti am dobandit si sindromul Leriche care normal ma trimis care multiple by-pass aorto femural, iliac etc... in numar de 8 by-pass in 2010 am fost operata la sanul stang de tumora phyllodes iar acum a aparut si la sanul drept deci ce diagnostica as mai putea avea sa fiu trecuta in gradul 1 cu insotitor cand eu in multe din zile nu mai sant instare sa merg nici pana la baie.
astept cu nerabdare un raspuns sau o lamurire mai buna decat ce am primit de la d.na doctor ca ar trebui sa ajung fara picioare sa pot obtine gradul 1
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:57, 6 Iulie 2017
AVEȚI DREPTUL LEGAL SĂ CONTESTAȚI decizia doamnei doctor expert, dacă încadrarea în grad de invaliditate vă nemulțumește.
TEREMENUL PENTRU DEPUNEREA CONTESTAȚIEI ESTE DE 30 DE ZILE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)