avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat european de arestare pentru minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat european de arestare pentru minor

Buna ziua , am si eu o intrebare pentru Dumneavoastra , sa incep asa .. pe scurt , in 2009 iubitului meu i s a dat o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si 4 ani sa semneze , el fiind minor , pentru infractiunea de furt calificat , ceea ce nu a fost corect si a fost si minor si nu s a prezentat la tribunal , bun , in 2011 i s a dat un mandat de arestare european pentru ca nu s a prezentat la semnat decat 2 sau 3 ori dupa care a plecat in strainatate , nestiind ca o sa fie mai rau , acum 2 ani fiind in italia laun hotel , au intrat peste el in camera si l-au arestat spunand ca are mandat de arestare european ... ( pentru un telefon ... ) l-au tinut 3 zile dupa care i a dat drumu fiindca legile din italia nu sunt ca in romania si i a spus ca asa ceva nu este posibil plus ca a fost minor si l-a judecat in lipsa , in italia este liber oriunde , nu a facut nimic niciodata de cand este plecat , a muncit si atat , dar i a spus ca nu poate pleca din italia , iar daca o v a face o sa il i a si e posibil sa il trimita in romania pentru a savarsii fapta de 2 ani cu executare , asta pentru ca s-a redeschis dosarul in 2011 si i s a dat cu executare de la suspendare pentru ca nu s a prezentat la semnat , as vrea sa stiu daca se poate face ceva sa scape pentru ca nu poate venii in romania si nici nu poate pleca in alta tara ca sa munceasca ...Va multumesc mult . astept raspunsurile Dumneavoastra !

Alte discuții în legătură

Gratiere ! misu332 misu332 Buna seara . am un prieten care a savarsit o fapta minora de furt in 2009 . pe atunci era minor . i s-a dat o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si 4 ani sa ... (vezi toată discuția)
Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)
Anulare mandat european de arestare avav avav Buna, ma confrunt cu urmatoarea situatie: am un client judecat in lipsa in 2001 (in 1999 a plecat in Italia), condamnat la 4 ani inchisoare cu executare. S-a ... (vezi toată discuția)