avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general mai este in vigoare oug 77/1999?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

mai este in vigoare oug 77/1999?

Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, mai este in vigoare OUG 77/1999 pentru prevenirea incapacitatii de plata? (scadentare datorii cu o vechime mai mare de 30 de zile) Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 28 Iulie 2009
Da. Ordonanta de urgenta 77/1999 privind unele masuri pentru prevenirea incapacitatii de plata este inca in vigoare.

Av. Boncu
Acest act normativ este in vigoare , fiind modificat prin:
- O.U.G. nr.181/1999 pentru modificarea art. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.77/1999 privind unele măsuri pentru prevenirea incapacităţii de plată
- Aprobată cu modificări prin Legea nr.211/2001 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/1999 privind unele măsuri pentru prevenirea incapacităţii de plată
- Modifiacata prin O.G. nr.61/2002 privind colectarea creanţelor bugetare (abrogata prin O.G. nr.92/2003)
înlocuieşte noţiunea de "majorări de întârziere, majorări" cu noţiunea de "dobânzi"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de compensare marcelaL marcelaL Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista o baza legala privind modul de intocmire al ordinelor de compensare Multumesc (vezi toată discuția)
Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru comercializare bauturi alcoolice, tutun si cafea online Alexandru342 Alexandru342 Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin online in lunile urmatoare, care va comercializa printre altele si bauturi alcoolice, produse tutun si cafea. Am ... (vezi toată discuția)