Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, mai este in vigoare OUG 77/1999 pentru prevenirea incapacitatii de plata? (scadentare datorii cu o vechime mai mare de 30 de zile) Multumesc
Acest act normativ este in vigoare , fiind modificat prin:
- O.U.G. nr.181/1999 pentru modificarea art. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.77/1999 privind unele măsuri pentru prevenirea incapacităţii de plată
- Aprobată cu modificări prin Legea nr.211/2001 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/1999 privind unele măsuri pentru prevenirea incapacităţii de plată
- Modifiacata prin O.G. nr.61/2002 privind colectarea creanţelor bugetare (abrogata prin O.G. nr.92/2003)
înlocuieşte noţiunea de "majorări de întârziere, majorări" cu noţiunea de "dobânzi"
Penalitati cass
radu1838
Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.