avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA - ce fac cu bunurile, in speta cu un ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA - ce fac cu bunurile, in speta cu un vehicul?

Buna ziua,
in 2014 am achizitionat o motocicleta de la o persoana fizica, cumparator fiind PFA-ul meu. Din motive nerelevante, contabilul a omis sa inregistreze aceasta plata in contabilitate. Motocicleta a fost luata in evidenta la taxe si impozite, a fost inmatriculata, proprietar fiind PFA.
In acest moment intentia mea este de a radia PFA-ul, insa nu stiu ce trebuie sa fac cu aceasta motocicleta.
Trebuie sa o vand? In cazul acesta, ea trebuie inregistrata in contabilitate si apoi amortizata. Daca o vand, o pot vinde pe orice valoare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intermediere inchiriere masina intre persoane fizice grigore2 grigore2 SRL-ul meu vrea sa intermedieze un contract de inchiriere de masini intre doua persoane fizice. Eu (persoana juridica) voi primi banii in avans la data X, ... (vezi toată discuția)
Imobil pe firma Ioana.Dragomir Ioana.Dragomir Bună seara , am un imobil pe firmă. Procesul verbal de receptie a fost facut in anul 2013 Firma este suspendată la cerere din anul 2014. A fost platitoare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare si amortizare auto second hand mihairemus mihairemus Detin un autoturism second hand de 6 luni, l-am achizitionat ca persoana fizica tot de la o persoana fizica in baza unui contract, iar de curand am infiintat ... (vezi toată discuția)