Am in intretinere o persoana de 77 ani, care pana acum doua saptamani, nu a manifestat nicio nemultumire cu adevarat reala fata de modul in care a fost intretinuta. Ca urmare, in urma unei calatorii facute cu aceasta la casa parintilor mei de la tara, si-a schimbat in mod radical parerea fata de mine si familia mea, refuzand sa mai fie intretinuta de mine si sotie, motivand ca la noi este prea multa ,,fericire,,.....atitudine pe care nu o inteleg sub nicio forma. De la inceputul anului am platit absolut toate utilitatile, fiind vizitata aproape zilnic, transportata la medic atunci cand a dorit, absolut tot ce a dorit. Acum doreste sa strice acest contract de intretinere si as dori sa stiu daca poate face acest lucru si daca imi pot recupera banii cheltuiti cu aceasta. Mentionez ca batrana a contactat un avocat care i-a cerut probe si martori cu privire la cele sus aratate, lucru pe carte nu-l poate face pentru ca nu are asa ceva.Va multumesc sincer!
Nu are motive pentru a cere anularea acelui contract.
Faptul ca dumneavoastra o duceti bine si sunteti fericiti nu este o clauza plauzibila.
Se poate cere anularea contractului doar daca nu ii acordati intretinerea cuvenita.
in cazul unui eventual proces, daca dvs puteti face dovada ca v-ati indeplinit obligatiile contractuale , dansa nu va avea castig de cauza.
tb sa aveti in acest sens, facturi, chitante , etc.
pastrati absolut toate bonurile fiscale inclusiv cele pt alimente , medicamente. etc
sa aveti dovada fiecarui banut cheltuit cu intretinerea acesteia .