avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anulare din oficiu platitor de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anulare din oficiu platitor de tva

Buna ziua,
am primit o decizie privind anularea a inregistrarii in scopuri de TVA, deoarece am avut o firma care a intrat in insolventa, iar in cazierul meu fiscal am inscrisuri pe aceasta tema ,eu fiind asociat si administrator.Am facut demersurile la ONRC de a iesi din firma si am numit si alt administrator.Intrebarea mea este daca se poate cere anularea acestei decizii pentru ca eu numai sunt in aceasta firma si nici numai administrez aceasta societate.Am intrebat la Anaf iar ei mi-au spus ca trebuie sa se depuna un formular 088 iar de aceasta anulare nimeni nu mi-a dat nici un raspuns.Nu asi mai vrea sa se ajunga la aceste depuneri de fomulare pentru ca nici nu se stie cat dureaza iar firma nu poate sa isi desfasoare activitatea (societatea se ocupa cu prelucrarea lemnului).

Alte discuții în legătură

Formular 088 ilmir1 ilmir1 bun ziua Anul trecut am schimbat administratorul firmei adica nu mai este sotia sunt eu. Astazi am primit de la ANAF o notificare ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Declaratia 088- introducere asociat nou vandekamp vandekamp Declaratia 088 va trebui depusa daca se introduce un nou asociat prin marire de capital social? Pe siteul ANAF scrie ca ar trebui sa depunem doar in caz de ... (vezi toată discuția)
Anulare din oficiu inregistrare in scopuri de tva celeonora celeonora Din 1 februarie, ANAF va anula din oficiu inregistrarea in scopuri de TVA daca se schimba asociatii/administratorii firmei se mentioneaza in Ordinul ANAF nr. ... (vezi toată discuția)