avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiect european
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiect european

Buna ziua! Am un verisor (PFA) care are in desfasurare un proiect european... In cazul in care nu va fi suficient de stabil sa indeplineasca toate cerintele (mentionez ca, a luat transa I, urmeaza a doua), este posibil sa ii ia casa,bunurile in cazul recuperarii banilor? Pana in momentul de fata, a indeplinit toate cerintele, a cumparat pamant, animale, tot ce trebuia si acum face actele pentru transa a doua. Intrebarea este in scop informativ! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: amg2buc@yahoo.com , utilizator 19:35, 12 Ianuarie 2016
Buna seara ,daca a respectat planul de afaceri nu are de ce sa se teama.
O seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare masura 112 madara madara Buna ziua! In cazul in care depun un proiect pe masura 112 si ma oblig sa cresc la numarul de UDE prin cresterea numarului de animale(porci, gaini ouatoare) ... (vezi toată discuția)
Daca am un proiect european mai pot beneficia de indemnizatie de somaj? cristinanedelcu cristinanedelcu buna seara, am un proiect european pe numele meu pentru a beneficia de somaj, trebuie o adeverinta ca nu realizez alte venituri daca am acest proiect ... (vezi toată discuția)