avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Termen de rezolvare a petitiilor 30 de zile ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Termen de rezolvare a petitiilor 30 de zile ?

Buna ! Mai este valabila legea care prevede termenul de rezolvare a petitiilor ca fiind de 30 de zile ?
Am facut o petitie catre casa nationala de pensii in 25 noiembrie 2015 nu am primit raspuns,inainte de asta am facut o contestatie la casa judeteana de pensii in DECEMBRIE 2014 !!! De atunci astept raspuns.
Nu mai lucreaza nimeni acolo, au murit o data cu cei de la Colectiv,s-au gazat,s-au otravit ?
Multumesc ! Chiar sunt disperata !!! Astept de aproape doi ani !!!X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:51, 12 Ianuarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de solutionare a petitiilor

art.8
(1) Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.
......

art. 9 În situaţia în care aspectele sesizate prin petitie necesita o cercetare mai amanuntita, conducatorul autorităţii sau institutiei publice poate prelungi termenul prevăzut la art. 8 cu cel mult 15 zile.
Multumesc,unde pot sa reclam ? Ca parca toti de la stat is morti,doar cand le trebuie bani sunt vii.
Multumesc inca o data !
Casa Nationala de Pensii Publice
[ link extern ]

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice
relatiicupublicul@mmuncii.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere ... Togo 83 Togo 83 În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere depusă ? (vezi toată discuția)
Retinerea de 5,5% cass aplicata pensionarilor, legala si constitutionala? Pe data de 24.03.2011 , am depus o plangere prealabila la casa de pensii sect. 2 si nici pana la ora actuala nu am primit niciun raspuns.Cum voi proceda in ... (vezi toată discuția)
Raspunsul unei institutii publice alexandroni alexandroni Va rog sa-mi spuneti in cat timp trebuie o institutie publica trebuie sa dea un raspuns la o solicitare scrisa si care este baza legala . Va multumesc (vezi toată discuția)