avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - kruk
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - kruk

buna ziua. am primit un plic de la un executor judecatoresc pt un credit neplatit si preluat de Kruk in care este o somatie in care zice ca am termen o zi sa platesc toata suma , daca nu vin si sparg usa...etc....specific ca la credit nu am coplatitori, nu am girat cu nimic, a fost luat decat cu adeverinta salariu ...de pe forumuri am inteles ca nu au voie sa ia din casa bunuri de folosinta zilnica...apartamentul in care locuiesc este al parintilor....ce pot face eu ...ce pot face ei....multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:50, 22 Ianuarie 2016
Buna seara,
Sa puna poprire pe salarii sau pe bunuri mobile si imobile.
De ce nu contestati executarea?
cand ati luat creditul, de cand nu ati mai platit, aveti salariu ?
creditul este luat din 2007 , nu am mai platit din 2010 . da , am salariu
va vor infiinta poprire pe salariu.
aveti dreptul sa contestati, invocand prescriptia, contestatie se depune in termen de 15 zile de cand ati primit acea somatie de la executor.
somatia a fost lasata in cutia postala...nu am semnat nimic pentru ea....si niciodata nu am semnat nimic cu ei...cum pot dovedi ca am luat la cunostinta despre ea ? nu avea atasat nici o hotarare judecatoreasca.... si n u trebuia sa mi se demonstreze cum s a ajuns la acea suma aberanta ? am citit undeva ca la un credit , daca in termen de 3 ani de cand nu ai mai platit ultima rata nu esti dat in judecata , se prescrie .....multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
lilianabre, utilizator

Alte discuții în legătură

Coplatitorul executat silit? daniela elena daniela elena Buna seara, Acum 3 ani am girat, am semnat ca si coplatitor, pentru un credit imobiliar de 57 .000 de euro. Rata nu a mai fost platita de catre titularul ... (vezi toată discuția)
Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta ... Laura_89 Laura_89 Buna seara Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta in felul urmator: Sotul are 2 credite facutr inaintea casatoriei la care nu am fost girant ... (vezi toată discuția)
Poprire prin executor de la kruk. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit un plic de la executor care instituie poprire la ordinal Kruk la un card de credit de la Garanti din 2009 care nu a mai fost platit din ... (vezi toată discuția)