buna ziua. am primit un plic de la un executor judecatoresc pt un credit neplatit si preluat de Kruk in care este o somatie in care zice ca am termen o zi sa platesc toata suma , daca nu vin si sparg usa...etc....specific ca la credit nu am coplatitori, nu am girat cu nimic, a fost luat decat cu adeverinta salariu ...de pe forumuri am inteles ca nu au voie sa ia din casa bunuri de folosinta zilnica...apartamentul in care locuiesc este al parintilor....ce pot face eu ...ce pot face ei....multumesc frumos
va vor infiinta poprire pe salariu.
aveti dreptul sa contestati, invocand prescriptia, contestatie se depune in termen de 15 zile de cand ati primit acea somatie de la executor.
somatia a fost lasata in cutia postala...nu am semnat nimic pentru ea....si niciodata nu am semnat nimic cu ei...cum pot dovedi ca am luat la cunostinta despre ea ? nu avea atasat nici o hotarare judecatoreasca.... si n u trebuia sa mi se demonstreze cum s a ajuns la acea suma aberanta ? am citit undeva ca la un credit , daca in termen de 3 ani de cand nu ai mai platit ultima rata nu esti dat in judecata , se prescrie .....multumesc frumos