avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Autorizare casă de marcat pe punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Autorizare casă de marcat pe punct de lucru

Bună seara, rog ajutor în următoarea problema : Dețin un srl cu impozit pe venit, activitatea principala este caen 6820 închiriere și subînchiriere (apartamente) ca și activitatea secundară 5520 cazare de scurtă durată, în funcție de perioada cerută facturz cazare sau închiriere. Dețin 4 puncte de lucru la adrese diferite înregistrate la registrul comerțului și la Anaf. Am încercat sa autorizez o casa de marcat pentru toate ce 4 puncte de lucru, am fost respins la anaf spunându-mi ca trebuie sa am cîte o casă de marcat la fiecare punct de lucru. Am încercat să explic situația în care ma regăsesc, pot închiria un apartament pe o perioadă de câteva luni sau ani, ce fac cu acea casă de marcat o las copiilor clienților sa se joace cu ea. Ce pot face în această situație, ținând cont ca nu este un magazin, nu exista vânzare de produse. Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor să răspundă. Sunt sigur ca se regăsesc multe persoane în această situație...!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:54, 16 Ianuarie 2016
In cazul dumneavoastra nu se poate alta solutie decat cea pe care v-au indrumat s-o faceti: casa de marcat la fiecare punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casă de marcat Farama Silviu Farama Silviu Bună seara, rog ajutor în următoarea problema : Dețin un srl cu impozit pe venit, activitatea principala este caen 6820 închiriere și subînchiriere ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere sau inscriere in circuitul turistic soarecorina soarecorina Buna ziua, Codul caen principal al societatii este 6820 - inchiriere si subinchiriere imobile proprii sau inchiriate. Avem o vila in alt judet pe care vrem ... (vezi toată discuția)
Diferentiere cod caen: 5520/6820 gigipinciuc gigipinciuc 5520 = facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata; 6820 = inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliareproprii sau inchiriate. Am ... (vezi toată discuția)