avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Pfa, srl sau microintreprindere?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Pfa, srl sau microintreprindere?

Vreau sa-mi deschid firma sa pot lucra ca taximetrist, dar nu stiu care mi s-ar potrivi. Castig in jur de 2000 de lei pe luna din taxi la Uber. Din banii astia ce dari trebuie sa dau la stat?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:34, 12 Ianuarie 2016
Niciuna. La Uber, pana va fi interzis in Romania, e cel mai bine.

Nu folosesc Uber pentru ca apelez rar la taxi si nu stiu daca sunt in Ploiesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune tva-ul intracomunitar si ce legatura are cu uber yulians yulians Buna ziua, Ma intereseaza ideea de UBER si sunt nelamurit cu anumite aspecte. Am fost la centrul lor in Bucuresti unde mi s-a spus ca am nevoie sa completez ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor soferilor taxi svalentins svalentins Buna ziua. doresc sa stiu daca un sofer de taxi trebuie sa declare la ANAF venitul sau . majoritatea soferiilor sunt angajati cu un contract de 2 /4 sau 6 ore ... (vezi toată discuția)
Ce platesc cu adevarat firmele partenere uber, bolt etc. setboll21 setboll21 Ce platesc cu adevarat firmele partenere glovo, uber, bolt etc ca eu sa fiu in legalitate? Spre exemplu daca vrei sa faci uber iti trebuie firma srl sau pfa ... (vezi toată discuția)