avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS obligatorii si pentru venituri din activitati ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS obligatorii si pentru venituri din activitati independente

Daca venitul meu lunar este aprox.500 lei, voi plati contribuita la pensie, dupa noul cod fiscal?
Cel mai recent răspuns: angela03 , utilizator 19:09, 13 Ianuarie 2016
Nu.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar angajat depune declaratie de venit? alunixa alunixa Va rog sa ma informeze cineva cu privire la situatia urmatoare. Tatal meu este pensionar insa lucreaza cu carte de munca la o firma de paza si protectie. ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara copil 5 ani rodicaherghelegiu rodicaherghelegiu Buna ziua, fostul meu sot locuieste si lucreaza in strainatate avand un venit net de aprox 6500 euro lunar.Mentionez ca are o chirie lunara de aprox 1200 euro ... (vezi toată discuția)
Deducere la ambii parinti cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, si cu articolul daca se poate, daca in noul CF se precizeaza ca ambii parinti pot avea deduceri suplimentare pentru ... (vezi toată discuția)