avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata indemnizatie concediu maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata indemnizatie concediu maternal

situatia sta in felul urmator.... eu sunt insarcinata in 4 luni iar firma la care sunt angajata va suferii niste modificari si anume va intra in faliment si se va infiinta o alta firma cu alt nume, bineinteles. Intrebarea e : voi avea de suferit ? ma gandesc ca mi se va desface contractul de munca actual dupa care va urma un nou contract la noua firma infiintata. Din cate stiu trebuie sa am continuitate si vechime minim 1 an pana in momentul nasterii pentru a primi indemnizatie pentru concediu maternal. eu la firma actuala am 1 an de cand sunt angajata. astept raspuns, multumesc
Cel mai recent răspuns: mihutzaTM , utilizator 13:39, 13 Ianuarie 2016
va multumesc pentru raspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - ccc pentru tata lauramaria1 lauramaria1 Nu sunt angajata si as vrea sa stiu daca sotul meu poate beneficia de concediu de cresterea copilului , el fiind angajat din data de 24 iulie 2014 iar eu ... (vezi toată discuția)
Voi dispune de indemnizatie ? Gabi20160201 Gabi20160201 Stiu ca este un subiect destul de comun si frecvent , dar vreau sa ma asigur ca am inteles bine. Lucrez, cu nome legale inca din anul 2013..iar in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului? oana-daniela oana-daniela Buna ziua din data de 01.07.2013 am un contract de cesiune drepturi de autor. Astazi 3 octombrie 2013 am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamani. Intrebarea ... (vezi toată discuția)