avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Decont transport de acasa la locul de munca cu bonuri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Decont transport de acasa la locul de munca cu bonuri de carburant

Buna ziua !
Am urmatoarea speta : Pot deconta transportul de acasa la locul de munca cu bonuri de carburant ? Precizez faptul ca folosesc masina personala ( masina este proprietate personala si detin permis de conducere ) . Am colege care vor sa deconteze ca si mine , nu detin permis de conducere , le aduc sotii la serviciu ( proprietarul masinii este sotul care nu este salariatul societatii ) . Suma decontatat este in limita unui abonament luna ( RATB + METROU ).


Multumesc !

Alte discuții în legătură

Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala deductibila - bon de taxi Soonia Soonia Buna ziua Vreau sa va intreb ce se intampla cu bonurile de taxi, se pot introduce in registru de casa ca si cheltuiala deductibila? Mi s-a zis ca doar ... (vezi toată discuția)