avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... autorizare de practicare a meseriei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

autorizare de practicare a meseriei

Buna ziua,sunt frigotehnist din anul 1984 ,pana acum nu am auzit ca ar mai nevoie de inca o certificare legata de meseria pe care o practic, in afara de cea obtinuta dupa absolvirea scoli.Poate cineva sa ma ajute cu clarificarea acestei situatii ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 13 Ianuarie 2016
Calificarea obtinuta dupa absolvirea scolii este valabila pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrãtor comercial MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună dimineaţa, Vă rog frumos dacă mă puteţi ajuta am o salariată care are un certificat de absolvire a şcolii profesionale de cooperaţie (din ... (vezi toată discuția)
Completare dosar personal 17pyd 17pyd Sunt salariat si in urma absolvirii unor cursuri de specialitate in informatica si lb engleza as dori sa mi complet dosarul personal de la resurse umane cu ... (vezi toată discuția)
E valabila la angajator adeverinta de absolvire? mirela_74 mirela_74 am si eu o neclaritate.....angajatorul meu nu vrea sa-mi ia in considerare studiile de master pe motiv ca am adeverinta de absolvire nu diploma de absolvire si ... (vezi toată discuția)