avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pronuntare

S- a dat termen ptr pronuntare pe exceptii , aceasta pronuntare se face in sedinta publica ? sau in sala de consiliu si hotararea urmeaza sa o primim
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:45, 16 Ianuarie 2016
Solutia data asupra exceptiei se va pronunta acolo unde are loc procesul, in sedinta publica sau in camera de consiliu.
Instanța se va pronunța pe excepții și urmează să dea o hotărâre de admitere sau de respingere a excepțiilor. Instanța va putea dispune respingerea cererii sau acordarea unui termen pentru continuarea judecății.
Din cele prezentate, inteleg ca, instanta a ramas in pronuntare pe exceptie, solutia privind exceptia o veti gasi pe siteul instantei ,sau la condica,poate admite excpetia sau o respinge,in functie de solutia pe exceptie, procesul poate continua sau,incheia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Imobil revendicat gugu121285 gugu121285 09/09/2009 Amânat Solutie: Având în vedere Hotărârea Adunării Generale a judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti din data de 28 august 2009, prin care ... (vezi toată discuția)
Pronuntarea in procesul civil Anca Puma Anca Puma Va rog frumos, cine poate sa-mi spuna si mie care este regula intr-un proces civil in ceea ce priveste pronuntarea, aceasta se face in sedinta publica sau ... (vezi toată discuția)