avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sediu social in apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sediu social in apartament

Am avut un contract(1 camera) cu o firma pt sediu social in apartamentul meu pana in 2007.Din 2007 nu s-a mai prelungit contractual cu respectiva firma dar firma nu si-a schimbat nici pana azi sediul social.La registrul comertului s-a stabilit ca in apartamentul meu este doar sediul social nu si punct de lucru firma neavind nicio activitate la sediul social.In prezent aceasta firma este in prima faza de lichidare ea nu mai are nicio activitate.
Cum trebuie sa procedez tinind cont de cerintele noului cod fiscal 2016?
-sa urgenteze lichidarea si implicit radierea cei care sint acum actionari in firma
-sa-si schimbe eventual sediu social desi cred ca e complicat daca au inceput procedura de lichidare
-eu trebuie sa depun acea declaratie Model 2016 ITL-001 in care sa bifez la punctul VII -a) apoi sa consemnez olograf ca la adresa postala a cladirii este inregistrat un domiciliu fiscal dar nu se desfasoara nici o activitate economica rezultind astfel ca este o cladire rezidentiala
-sa nu depun nimic la taxe si impozite atita timp cit firma se afla in lichidare iar actionarii nu si-au schimbat adresa de sediu social adica nu vad unde este vina mea daca nu depun nimic

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladirile persoanelor fizice cu sediu social pfa dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Intrebarea mea este relativ la impozitul pe cladiri in cazul existentei la adresa respectiva a unui sediu social de PFA/firma pentru anul ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia model 2016-itl-001 ContSters81656 ContSters81656 Buna ziua, Sunt PFA si sediul social se afla la domiciliul meu.Mentionez ca nu se desfasoara nicio activitate economica la sediu, iar in actul constator ... (vezi toată discuția)
Taxe locale cladiri firma, 2016 ili47 ili47 Buna,am firma de transport ,deci fara activitata la sediul firmei inca din anul 2004. Firma are adresa fiscala la domiciliul familiei . Acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)