avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe locale cladiri firma, 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe locale cladiri firma, 2016

Buna,am firma de transport ,deci fara activitata la sediul firmei inca din anul 2004.
Firma are adresa fiscala la domiciliul familiei .
Acum trebuie sa depun formularul tipizat ,anexa ITL-001 , cand achit taxele locale pt.anul 2016. ?
cu respect
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 22:52, 28 Ianuarie 2016
Da, dar intrebati acolo si ce acte trebuie sa anexati pentru a dovedi ca acolo aveti doar sediul social, fara activitate economica, asta daca va incadrati in aceasta situatie. Cititi pe verso la formular.
Multumesc pentru raspuns !
Eu sunt actionar unic al SRL-lui ,sunt proprietarul imobilului ,unde e adresa fiscala al SRL-lui,fara activitate economica la sediu.
Cum depun aceasta anexa ca persona fizica sau juridica ?
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2016
ili47, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cine completeaza itl 001 adrianmdi adrianmdi Buna, Am citit topicurile existente pentru completarea ITL 001, dar in continuare am cateva neclaritati si poate exista cineva care ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament cata14dc cata14dc Am avut un contract(1 camera) cu o firma pt sediu social in apartamentul meu pana in 2007.Din 2007 nu s-a mai prelungit contractual cu respectiva firma dar ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale formularul itl 001 CeciliaW CeciliaW Sunt persoana fizica si propritara unui apartament in care locuiesc, la adresa acestui apartament are sediul social o firma , firma nu desfasoara nicio ... (vezi toată discuția)