avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum si cine completeaza ITL 001
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum si cine completeaza ITL 001

Buna,
Am citit topicurile existente pentru completarea ITL 001, dar in continuare am cateva neclaritati si poate exista cineva care ma poate ajuta cu raspunsuri la cateva intrebari:

Situatia mea:
Detin un PFA pe norma + SRL cu activitate 0, ambele avand ca sediu apartamentul parintilor.
- nu deduc cheltuieli pe nici una din forme
- SRL-ul are activitate 0 (nu inregistrez venituri si nici cheltuieli)
- eu sunt administratorul unic al SRL-ului
- PFA are activitate, dar nu deduc nimic

Cine trebuie sa depuna declaratia ITL in cazul meu? Parintii, eu ca PFA, eu ca SRL, eu ca PFA si alta ca SRL, Parintii si eu ca PFA si eu ca SRL?

- in caz de PFA ce rubrici se completeaza si formularul e ITL 001?
- in caz de SRL ce rubrici se completeaza si formularul e ITL 001 sau ITL 002? In cazul in care e ITL 001 voi completa cu datele mele (nume, prenume, CUI)?

Ce acte trebuie atasate la ITL?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrianmdi , utilizator 17:26, 30 Mai 2016
Acest formular se completeaza de catre proprietarii unui imobil in cadrul caruia este stabilit sediul social/profesional al unei societati/pfa, etc. Ca si mod de completare: la rubrica 1 se trec datele proprietarilor, la rubrica 2 se completeaza dupa caz, la rubrica 3-de asemenea, dupa caz, la rubrica 4 completati cu datele cladirii, actul de dobandire al dreptului de proprietate, data de deobandire si valoarea de achizitie. La rubrica 7 , daca nu desfasurati activitati economicela sediul social/profesional bifati casuta din dreptul literei a si scrieti de mana -declar pe proprie raspundere ca la sediul stabilit in imobilul (adresa) nu desfasot activitati economice. Ca si anexe, copii Ci proprietari, constatatoare pentru societatea/pfa-ul cu sediul in imobilul vizat si daca aveti actele de spatiu in baza caror au fost stabilite sediile in imobile, le depuneti si pe acelea in copie.
Multumesc pentru informatii, sunt de mare folos!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum completez formularul itl - 001/2016? FAURA BRADOAIA FAURA BRADOAIA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati pentru a completa formularul ITL 001/2016. Am o garsoniera de 27 mp., eu si mama fiind proprietari. In anul 2007 cand a fost ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri model itl 002 contract de comodat gatanmarius gatanmarius Buna ziua. Am si eu o nelamurile si apelez la ajutorul Dvs. Sunt administratorul unei SRL si pana la 31 martie trebuie sa depun declaratia pentrul ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite-formularul itl 001 mioara54 mioara54 Buna seara,am o rugaminte mare ,de fapt niste neclaritati in legatura cu formularul ITL 001.In cazul in care firma nu desfasoara activitati la adresa ... (vezi toată discuția)