avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite-formularul ITL 001
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite-formularul ITL 001

Buna seara,am o rugaminte mare ,de fapt niste neclaritati in legatura cu formularul ITL 001.In cazul in care firma nu desfasoara activitati la adresa respectiva si nu sint decontate utilitati pe firma ,am inteles : 1)-ca complectezi in formular ITL 001:numai punctele 1roman,4 roman si 7 roman; 2)la punctul 1 roman se bifeaza rubrica CNP ,dar se trece dedesuptul rubricii si cnp-ul? 3)daca pe actul de vinzare cumparare al apartamentului sint trecuti 2 cumparatori cu 50-50% ,iar unul dintre ei este casatorit (se specifica in act de vinzare -cumparare) si la rolul de la primarie sint trecuti ambii soti,fiecare cu 25%,atunci inseamna ca la punctul 1 roman se trec proprietarul cu 50% si ambii soti fiecare cu 25%/ 4)ptr declaratia pe propria raspundere ca SRL-ul inregistrat in apartament nu desfasoara activitate si nu sint deduse utilitati pe firma,exista un formular aparte,unde se completeaza aceasta declaratie,sau se completeaza tot pe formularul ITL 001? 5)in cazul in care faci o procura altei persoane sa te reprezinte in relatiile cu primaria,atunci punctul 1 roman se completeaza cu datele proprietarului ,iar la pnctul 2 roman se trec datele celui ce te reprezinta prin procura? 6)actele ce se depun sint copii de pe buletine,copie act vinzare -cumparare apartament,certificatul de inregistrare a firmei si contractul comodat? 7)daca scri pe verso copiilor actelor ce trebuiesc depuse,ca sint conform cu originalul si semnezi,mai trebuie sa prezinti la primarie si actele in original? Sint multe lucruri si imi cer mii de scuze,dar as vrea sa ma lamuresc cu aceste probleme,ca si asa sint cozi mari la primarie,si nu dispunem de timp sa stam de mai multe ori la cozi.Va multumesc anticipat ,o seara placuta va doresc.

Alte discuții în legătură

Cum si cine completeaza itl 001 adrianmdi adrianmdi Buna, Am citit topicurile existente pentru completarea ITL 001, dar in continuare am cateva neclaritati si poate exista cineva care ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Completarea formularului itl 001 mioara54 mioara54 Buna seara,as dori mult sa ma ajutati intr-o problema.Am nelamuriri in legatura cu formularul ITL 001 pentru stabilirea impozitelor pe locuinte in 2016 ,ce ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale formularul itl 001 CeciliaW CeciliaW Sunt persoana fizica si propritara unui apartament in care locuiesc, la adresa acestui apartament are sediul social o firma , firma nu desfasoara nicio ... (vezi toată discuția)