Buna ziua,
Va multumesc mult pentru raspuns. A inceput sa se faca un pic lumina in aceasta incalcire de cuvinte dintr-un articol de lege facut, impresia mea, la repezeala.
Desi raspunsurile sunt foarte clare, ceea ce imi este foarte neclar este cum ar trebui in acest caz sa completez anexa ITL-001 Model 2016.
Aici este un link pentru a vedea cum arata acest document :
[ link extern ]
Nu este important ce antet are (in acest caz Targu Jiu) pentru ca continutul este acelasi.
Sa explic exact ce se intampla :
- pe pagina2, la punctul V, deoarece este vorba de spatiu delimitat ar trebui sa completez suprafata utilizata, insa camerele nu sunt specificate si nici suprafata;
De asemenea nu am o evaluare facuta in ultimii 5 ani, deci nu pot bifa nici a), nici b) si nici c), asadar conform nota, completez olograf ca "utilizez cladirea in scop nerezedential" ceea ce nu ar fi adevarat, deoarece sunt doar 2 camere ca sedii sociale nu cladirea in sine.
- ajung din cauza confuziei la punctul VI care precizeaza ca daca suprafetele sunt delimitate trebuiesc completate punctele IV (acesata se refera la imobil in sine) si V. Dupa cum vedem ma invart in cerc.
- la punctul VII as putea in fine sa bifez a) si anume ca la adresa postala exista un domiciliu fiscal dar ca nu desfasoara activitate economica - super imi zic, dar surpriza, punctul VII se refera doar la cladirile mixte cu
suprafete ce nu pot fi delimitate.
In concluzie, formularul pare sa NU poata fi completat daca ne aflat in situatia mea : mixt, sediu social cu suprafeta delimitata si fara activitate economica.
M-as bucura foarte tare sa am un raspuns la cum se completeaza aceasta anexa si sunt convins ca in situatia mea sunt foarte multe persoane.
Cu stima,
Marius D.