avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli fara documente justificative
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli fara documente justificative

buna ziua,
daca un PFA lucreaza intr-un salon de cosmetica si presteaza si servicii de machiaj iar produsele folosite la machiaj nu le are achizitionate pe PFA, ci pe persoana fizica, exista vreo neregula ca nu sunt achizitionate pe PFA cu factura aferenta?
produsele sunt achizitionate pe persoana fizica cu factura

Cel mai recent răspuns: popageorgeta , utilizator 16:41, 13 Ianuarie 2016
Nu puteti sa deduceti in contabilitate acheltuieli pentru care documentele justificative nu sunt pe pfa.
dar nu doresc deducerea lor
doresc sa stiu daca se poate lucra cu acele produse in salonul de cosmetica, desi nu sunt inregistrate pe PFA? si la un eventual control sa se demonstreze ca sunt achizitionate pe persoana fizica cu factura aferenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Emitere facturi pe cheltuieli i.i. sau pfa staycu staycu Buna dimineata, detin o intreprindere individuala si as dori sa stiu, ar fi vreo problema ca sa cer factura de exemplu, daca imi iau bunuri ce le folosesc in ... (vezi toată discuția)