avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxare inversa

Am mai pus o intrebare referitoare la acest subiect dar cred ca nu am fost prea explicita.
Am un pfa care nu este platitor de tva. Obiectul de activitate este producere scari din lemn si deoarece am avut comenzi in spatiul intracomunitar a trebuit sa ma inregistrez ca operator in spatiul intracomunitar. Am primit un cod de identificare cu RO . Intrebarea mea este pot sa achizitionez materia prima din lemn folosindu-ma de taxarea inversa tinand cont ca eu vand produsul finit in U.E. (adica daca pot folosi cui-ul cu Ro pentru achizitii interne destinate exportului)

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 din 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarele: Sunt societate de import-export in regim de lohn.( platitor de tva in Romania) achizitionez ... (vezi toată discuția)
Achizitie lemn rotund, inregistrari contabile gabiignat gabiignat Buna ziua ,societate platitoare de TVA : va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila achizitie lemn rotund de la persoana fizica si vanzarea la persoane ... (vezi toată discuția)
Am platit tva in romania, fiind pfa inregistrat in roi oviflor oviflor Buna ziua, Am achizitionat anul trecut un produs din Spania, de la firma platitoare de TVA, inregistrata in ROI si a trebuit sa achit TVA-ul, desi eram ... (vezi toată discuția)