avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentară

datorez pensie alimentară de la data depunerii cererii (de către reclamant) sau de la data pronunțării și comunicării Hotărârii Judecătorești:
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 16:57, 13 Ianuarie 2016
daca instanta retine prin hotarare ca ati contribuit pe durata procesului la intretinerea minorului veti datora pensie de la data pronuntarii hotararii, in caz contrar de la data introducerii actiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand se plateste pensia alimentara? stefan_morariu stefan_morariu Buna seara si La Multi Ani Sunt in divort cu sotia mea, avem un copil si as vrea sa stiu de cand se plateste pensia alimentara pentru copil. Ea poate sa ... (vezi toată discuția)
Data de la care se acorda pensie de intretinere madalina15 madalina15 buna seara! care este data de la care se acorda pensia de intretinere?data pronuntarii sau data introducerii actiunii? multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv urgent andra-celia andra-celia buna ziua, pensia alimentara se plateste doar retroactiv sau se poate plati si de la data ramanerii definitive a procesului de divort?va multumesc (vezi toată discuția)