avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Revocare procura
Discuție deschisă în Executare silită

Revocare procura

De curand am apelat la o firma de recuperari creante pentru a recupera un rest de pret al unei vanzari.

Angajatii acestei firme nu inteleg faptul ca eu i-am mandatat sa-mi reprezinte interesele in raport cu debitorul si cu biroul executorului judecatoresc.

Ma cearta la telefon ca, de ce le trimit mail si cer copii dupa documentele initiate de ei. Am cerut sa transmita executorului o cerere de actualizare a debitului pe care nu au onorat-o.

Daca le revoc procura,lasandu-i in aer, executarea silita se va derula in continuare ?

Alte discuții în legătură

Procedura de executare silita efectuata prin intermediul unei firme de recuperare madoiclimber madoiclimber Buna ziua, as dori si eu o parere in urmatoarea speta. In cursul anului trecut am apelatt intr-un litigiu la o firma de recuperari creante cu care am incheiat ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita Luminita78 Luminita78 In cazul unui imprumut la banca care nu a fost onorat, in ce consta procedura de executare silita initiata de o firma de recuperare creante in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)