avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie amenda rovigneta pt.masina vanduta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie amenda rovigneta pt.masina vanduta

-masina inmatriculata in Bucuresti,vanduta,respectat toate prevederile care sa pre-
intampine probleme ulterioare(inclusiv inscrierea vanzarii pe cert.de inmatricualre
-amenda intr-un alt judet ;
-pe pv al contraventiei scrie ca pot contesta la Judecatoria de domiciliu;vad , insa,
ca unii au avut nevoie sa trimita documentele la Judecatoria zonei unde s-a comis
infractiunea!!!
-va rog,lamuriti-ma unde trimit contestarea!
-pot sa-mi intocmesc singur Intampinarea ??
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:27, 13 Ianuarie 2016
Buna seara,
Depuneti la Judecatoria de domiciliu daca asa scrier pe P.V., In cazul in care aceasta se considera necompetenta va transmite dosarul la Judecatoria competenta.
Dumneavoastra formulati Cerere de chemare in judecata pe care o numiti contestatie. Intampinarea o formuleaza paratul.
Puteti sa va formulati singur toate inscrisurile dar va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care va poate sprijini in incadrarea atat in fapt cat si in drept pentru a nu risca sa va fie respinsa contestatia pentru neindeplinirea cine stie carui act procedural.
Multumesc pt.raspuns,am confundat "plangere" cu" intampinare",in ceea ce priveste actiunea
mea.Am descarcat un "Model Plangere contraventionala amenda Rovinieta pentru un autoturism care a fost vandut " ,care ,practic se potriveste situatiei in care ma aflu. Nu un asemenea document completez? Am de platit taxe,de atasat la dosar chitante timbru,etc...?

Buna seara,
Da, va trebui sa platiti o taxa de timbru de 20 lei.
Va sfatuiesc totusi sa va adresati unui avocat. Nu uitati ca veti recupera cheltuielile cu avocatul de la emitentul amenzii.
Modelele nu sunt neaparat formulate de un avocat asa caaaaa
Ma rog, e pe banii dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovinieta EritroxylonX EritroxylonX buna ziua...am si eu o mica intrebare una din 10... trebuie sa ajung la judecatorie sa fac o contestatie a unei amenzi primite ieri..amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Executare silitã prin executor judecãtoresc a unei amenzi contraventionale greceanu greceanu In luna noiembrie 2009 am fost sancţionat contravenţional cu amendă pentru că nu am putut dovedi că am rovinietă valabilă. La sfârşitul lunii aprilie ... (vezi toată discuția)
Obligatiile vanzatorului la vanzarea unui autoturism olimpiastanca olimpiastanca In luna mai anul 2014 am vandut un autoturism. Am mers la DITL si am scos de pe rol autoturismul in baza contractului de vanzare-cumparare si documentele pe ... (vezi toată discuția)