avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Vreau sa radiez un autoturism Dacia fabricat in 1986 inmatriculat pe numele tatalui . meu. In anul 2002 am facut un contract de vanzare-cumparare cu tata ( din care mai am 2 exemplare), dar mai departe nu am trecut masina pe numele meu. In timp am pierdut certificatul de inmatriculare si cartea de identitate. Masina zace de 10 ani in spatele blocului. Vreau sa o radiez din circulatie si mai ales de la fisc. Cum trebuie sa procedez ? Va multumesc tare mult!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2016
MUNTEANUGABRIEL, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tripl3x tripl3x Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)