avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... participarea la un interviu de angajare-functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

participarea la un interviu de angajare-functionar public

o persoana care nu s-a prezentat la proba interviului pt angajare poate face contestatie? am participat la un concurs de angajare,am luat proba scrisa si interviul...dar mi s-a spus ca trebuie sa astept sa vad daca persoana care nu s-a prezentat face contestatie...este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 14 Ianuarie 2016
Nu este posibil ca persoana care nu s-a prezentat la interviu sa faca contestatie.

După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă sau interviu, candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie, în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise ori a interviului, la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs angajare madone121 madone121 Buna seara, Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat ... (vezi toată discuția)
Contestație concurs Marianacapsa Marianacapsa Pot contesta nota la proba practica la calculator, dar sa mi corecteze în fata mea? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)