avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa persoana cu handicap
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa persoana cu handicap

Sunt o persoana cu handicap si am un PFA,va rog sa imi spuneti ce drepturi am.:(
Cel mai recent răspuns: Adamj , utilizator 22:07, 13 Ianuarie 2016
Salut!

Din punctul meu de vedere intrebarea dvs. este destul de neclara pentru ca o persoana cu handicap are o serie de drepturi care au in vedere mai multe domenii:
- ocrotirea sanatatii,
- educatia
- formarea profesionala,
- ocuparea si adaptarea locului de munca,
- asistenta sociala,
- locuinta,
- petrecerea timpului liber,
- asistenta juridica
- facilitati fiscale.

Toate acestea sunt prevzute si explicate in Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile persoanei adulte incadrate in grad de handicap mediu sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile de care poate beneficia o persoana diagnosticata cu handicap mediu si pensionata medical cu gradul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un salariat cu incadrat cu grad de handicap? deea09 deea09 Conform Legii nr. 448/2006 persoanele cu handicap grav si accentuat beneficiaza de scutire de impozit pe veniturile din salarii. Dar ce alte drepturi mai ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sau ce avantaje voi avea de pe urma certificatului de persoana cu handicap? dorel_santi dorel_santi sunt o persoana cu 2 dizabilitati din nastere, si anume, nu aud cu urechea stanga, am obtinut un certificat de handicap in primul an de facultate, pentru un ... (vezi toată discuția)