avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile persoanei adulte incadrate in grad de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile persoanei adulte incadrate in grad de handicap mediu

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile de care poate beneficia o persoana diagnosticata cu handicap mediu si pensionata medical cu gradul II?
Multumesc in asteptarea raspunsului.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:54, 25 Ianuarie 2012
Potrivit legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, acestea au o serie de drepturi care au in vedere ocrotirea sanatatii, educatia si formarea profesionala, ocuparea si adaptarea locului de munca, asistenta sociala, locuinta, precum si petrecerea timpului liber, asistenta juridica sau facilitati fiscale.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa persoana cu handicap Claudia39 Claudia39 Sunt o persoana cu handicap si am un PFA,va rog sa imi spuneti ce drepturi am.:( (vezi toată discuția)
Ce pot face sau ce avantaje voi avea de pe urma certificatului de persoana cu handicap? dorel_santi dorel_santi sunt o persoana cu 2 dizabilitati din nastere, si anume, nu aud cu urechea stanga, am obtinut un certificat de handicap in primul an de facultate, pentru un ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintilor care au in intretinere un copil cu handicap accentuat nut nut Va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns in a elucida urmatoarea situatie: O familie care are in intetinere un copil de 15 ani cu handicap accenuat ce drepturi ... (vezi toată discuția)