avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de sanatate pt. studentii aflati la master ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de sanatate pt. studentii aflati la master in UE

Caut raspuns la urmatoarea intrebare: studentii romani aflati la master in Germania au sau nu dreptul la cardul european de asigurare de sanatate daca perioada de studiu depaseste doi ani? Mentionez ca pana acum am primit acest card cu valabilitate 6 luni si posibilitate de reactualizare dupa expirarea celor 6 luni. Nu stiu daca s-a modificat legislatia in acest sens in 2015. Cei de la CJAS mi-au eliberat doar o adeverinta formularul E104 ''ATESTAT PRIVIND TOTALIZAREA PERIOADELOR DE ASIGURARE, DE MUNCA SAU DE RESEDINTA" fara motivarea acestei intreruperi, si nu au vrut sa-mi actualizeze cardul vechi dupa expirarea ultimei perioadei de valabilitate de 6 luni.

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pentru student roman in germania Sitram Sitram Buna ziua, Fiica mea, care are 18 ani, a fost admisa si s-a inscris la o universitate de medicina, de stat, din Germania, in aceasta toamna. In acest sens, a ... (vezi toată discuția)
Card european pentru studenti in strainatate nrigheriu nrigheriu Buna ziua, eu sunt student in Germania si as vrea sa beneficiez de card european (chiar si pentru o perioada de 6 luni doar, pentru inscrierea la master). ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Gratimi Gratimi Sunt pensionara si doresc sa-mi stabilesc reședința in Franța . As dori sa stiu ce acte trebuie prezentate la Casa de asigurări de sănătate din România ... (vezi toată discuția)