avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile angajatului

Buna ziua ,lucrez in sistemul sanitar de25 de ani,de 20 ani in serviciul de urgenta al unui spital ,va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedam intreg personalul pentru a ni se acorda grupa si noua cum beneficiaza ambulantierii,mentionnez ca avem 8 zile in plus de concediul de odihna pentru conditii deosebite de munca,acest serviciu de urgenta s-a transformat in COMPARTIMENT DE PRIMIRI URGENTEdin anul 2004 ceia ce stiu este ca de atunci trebuia sa beneficiem de grupa ,va multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pentru asistenti medicali galaoan galaoan Buna seara si LA MULTI ANI ! Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea speta: O prietena lucreaza ca asistent la Centrul de Primiri Urgente a unui spital ... (vezi toată discuția)
Grupa a 2-a de munca danangela danangela buna ziua, lucrez ca asistenta medicala intr-o sectie de psihiatrie de 23 de ani si doresc sa intreb daca pot beneficia de grupa a 2-a de munca pentru ... (vezi toată discuția)
C.m.i. cim ?? denisa2011 denisa2011 Buna ziua Am de facut un cim la un dr pe CMI, cu cate ore au ei dreptul sa lucreze?8 sau 6 ore/zi?cum se face un cim?este cf Codului Muncii sau mai au ceva in ... (vezi toată discuția)