avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acordare teren de catre primarie spre PF cu titlu de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acordare teren de catre primarie spre PF cu titlu de despagubire?

Buna ziua!
O situatie, daca ma poate ajuta cineva. Am achizitionat o parte din duplex, iar in fata lui se afla un teren cu destinatia drum de acces, fiecare din cei 4 proprietari avand cota-parte de 1/4. Lipit de drumul nostru de acces este o fasie de teren proprietatea Primariei, care a fost cedata de proprietarul urmatorului lot de teren. Intre timp acel lot de teren a fost vandut, iar noul proprietar sustine ca Primaria a luat din terenul lui in momentul in care a facut o pista de biciclisti, iar drept despagubire i-a oferit fasia de teren existenta intre noi. Este posibil acest lucru? Problema este ca domnul a montat ieri un gard intre drumul nostru de acces si fasia de teren a Primariei, insa nu are documente pe respectivul teren, ci doar promisiunea primariei. El sustine ca cei de la cadastru i-au solicitat sa faca gard. Mentionez ca a facut gard doar intre drumul nostru de acces si terenul primariei, nu si-a imprejmuit terenul lui. Problema noastra este ca in conditiile acelui gard, noi nu mai putem sa ne parcam masinile in curte, neexistand suficient loc pentru viraj. Cum vedeti situatia? Am putea sa facem ceva? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drum acces, coproprietate wrunning wrunning Buna ziua! In vederea lotizarii utlerioare a unui teren, atat eu cat si vecinul lateral, interesat de acelasi lucru, am dori obtinerea unui drum de acces, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, În spatele curții mele, mai exact lipit de gardul ... helguti22 helguti22 Buna ziua, În spatele curții mele, mai exact lipit de gardul din spate, exista o fâșie de teren de 5m lățime și 20m lungime, care este practic al ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere Marian2901 Marian2901 Buna ziua, acum doi ani am cumparat o propietate in Clinceni de la o doamna stabilita in SUA Am cumparat casa si 1211 mp teren. Initial doamna a avut 3500 mp ... (vezi toată discuția)