avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura curent prea mare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura curent prea mare

Buna ziua, parintii mei locuiesc intr-o garsoniera de 3m pe 4m in ghetoruile din Ferentari,problema este ca factura de lumina este prea mare ( intre 150-250 ron lunar) consumatori fiind doar un bec,tv,frigider si un calorifer electric. Problema este ca unii vecini au curent desi nu platesc,s-au legat la contoarul principal. Mereu vin cei de la electrica si le taie dar ei se reconecteaza. Acum nu stiu sigur daca ce consuma ei se adauga la contorul parintilor mei sau al altora care sunt in regula. Ce este de facut in aceasta situatie? este imposibil sa fie consumul asa mare intr-o garsoniera.

Alte discuții în legătură

Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Contuar enel nou - Anikadnb Anikadnb Buna ziua, tocma am achizitionat o garsoniera si cand am facut contractul cu Enel a trebuit sa schimb contuarul cu cel \"electric\". Zis si facut, vreau in ... (vezi toată discuția)
Consum mare de energie electrica ContSters189595 ContSters189595 am o intrebare mie mi se pare mult 230 kw consum energie electrica pe o scara timp de 2 luni. nu avem decat interfonul ,la fiecare apel din interfon ... (vezi toată discuția)