avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru laborator de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru laborator de cofetarie-patiserie

Buna ziua,
As dori sa infiintez un laborator de cofetarie, am studii aferente si experienta in acest domeniu . Mentionez ca detin o proprietate(casa) la oras, unde as intentiona sa amenajez laboratorul, insa nu detin suficienti bani pentru demararea acestei activitati, in acest sens as dori sa accesez fonduri europene. Intrebarea mea este daca se mai acorda fonduri europene pentru acest tip de activitate si care este procedura pentru accesarea lor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 19:34, 18 Ianuarie 2016
Fondurile europene nu sunt pentru demararea activitatii. Pentru aceasta puteti accesa programe nationale dar trebuie infiintata firma/societatea. stabilit unde va veti desfasura activitatea-mediul urban sau rural-avizele necesare desfasurarii activitatii-sanatate publica, mediu etc....gasiti pe internet toate avizele necesare unui laborator. Sa aveti in vedere ca spatiul din casa pe care il dedicati acestei activvitati va trebui declarat ca fiind spatiu fara destinatie de locuinta.Va rog sa cititi despre noile modificari din codul de procedura fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patiserie - gelaterie Ramona2014 Ramona2014 Buna ziua! Intentionez sa revin in tara si sa deschid o patiserie - gelaterie, cu laborator; As dori sa stiu care sunt pasii pentru a obtine fonduri europene, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet radiologie dentara florin-catalina florin-catalina am 28 de ani si as dori sa deschid un cabinet de radiologie dentara cu fonduri europene!mentionez ca am posibilitatea sa deschid cabinetul atat in urban cat si ... (vezi toată discuția)