avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Agent de asigurari pers. fiz. Cum infiintez o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Agent de asigurari pers. fiz. Cum infiintez o "intreprindere individuala" ? II este acelasi lucru cu microintreprinderea ?

Aparent hilare intrebarile mele, totusi ma sicaie in ultima perioada.De ce ? Fac asigurari pentru un asigurator. Conf noului cod fiscal trebuie sa ma organizez ca ii sau pfa . Ce ma sfatuiti sa fac. Cum sa ma organizez? Care forma ar fi mai simpla?
Mentionez ca veniturile obtinute din incheierea acestor polite de asigurare sint..........mediocre.

Alte discuții în legătură

Agent de asigurari organizat ca intrepr. individ. sau pfa ? robertmihairadu robertmihairadu Salut toti romanii de buna credinta ! So, conf. noului Cod Fiscal 2016, persoanele fizice care fac asigurari pentru un anumit asigurator, trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Traducator lacrima2 lacrima2 Buna ziua, Numele meu este Lacramioara si pentru moment imi caut un job de traducator. Mentionez ca am autorizatie eliberata de Ministerul Justitiei. Dar nu ... (vezi toată discuția)
Plata cas pt pfa angajat danipfa danipfa Buna ziua ! Conform ART. 296^23 Excepţii specifice alin 4 din Codul Fiscal, PFA nu este obligat sa plateasca contributii la pensii daca este si salariat. ... (vezi toată discuția)