avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua as dori sa imi raspunde-ti si mie la o intrebare.Eu sunt in concediu crestere copil pana in luna mai cand fetita mea implineste 2anisori..Nu as dori sa ma reintorc la vechiul loc de munca si am auzit ca ,daca nu ma reintorc pierd pe cartea de munca cei 2ani stati acasa in crestere copil..Asa este? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: florentinababan , utilizator 16:11, 14 Ianuarie 2016
1. Nu va obliga nimeni sa va intoarceti la fostul loc de munca daca nu doriti.

2. - Nu pierdeti nici un drept prevazut de lege, cine v-a spus asa ceva v-a dezinformat.
- Perioada cat ati fost in CCC este vechime in munca si in specialitate si se asimileaza stagiului de cotizare la pensie si somaj.
Multumesc frumos pt raspunsul dat ..O zi buna !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc fy_andreea fy_andreea Am si eu o intrebare:se poate lua si beneficia de somaj dupa concediu de crestere a copilului (2ani).Mentionez ca subsemnatului s-a intors in luna aprilie la ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc moni85dr moni85dr Imi puteti spune daca dupa concediu crestere copil pot beneficia de somaj in conditiile in care postul pe care lucram s-a desfiintat?Se considera vechime in ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu in concediu de creștere a copilului Lucian Girbe Lucian Girbe Sunt in concediu de 1 an si 2 luni pentru creșterea copilului...dar soțul meu si cu mine am decis sa ne mutăm în alt Judet (Am achiziționat locuinta ... (vezi toată discuția)