avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Sotia si-a schimbat locul de munca cu o pauza de 1 luna si jumatate. De la ultimul loc de munca a intrat in somaj dupa doar 3 luni (oct-dec 2015). Din ianuarie 2016 este in somaj, iar in august ar urma sa nasca. S-ar incadra pentru indemnizatie de CC daca am prelungi somajul cu concedii medicale?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 22 Ianuarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, daca figurati cu venituri supuse impozitului pe venit si in luna septembrie 2015, atunci veti beneficia de CCC si indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot plati din buzunar taxele pentru a beneficia de indemnizatie crestere copil! ceapacristina ceapacristina Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o problema. Daca am ramas insarcinata si sunt in somaj, iar somajul se termina inainte de perioada cand trebuie sa nasc, ... (vezi toată discuția)
Gravida fara loc de munca emma02 emma02 Buna ziua, as dori sa va intreb daca pot sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului daca sunt insarcinata in 8 sapt si vreau ca din toamna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil anampop anampop Buna ziua, Am o intrebare legata de indemnizatia de crestere a copilului. In septembrie trebuie sa nasc. Problema e ca eu nu am lucrat deloc in Romania si ... (vezi toată discuția)