avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa radio tv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa radio tv

Suntem SRL cu obiect principal de activitate-transport rutier de marfuri,iar ca
activitate secundara desfasuram activitate turistica de cazare intr-o pensiune unde este inregistrata ca punct de lucru al firmei. Contractul de furnizare a energiei electrice este incheiat intre firma si Electrica,care percete taxa radio-tv,pe fiecare camera din pensiune.Intrebarea este daca avem castig de cauza in instanta pentru anularea taxei radio-tv si stornarea acesteia din facturile emise pina in prezent(mentionam ca pina acum nu am platit aceste taxe desi au fost facturate),raportindu-ne la Deciziile ICCJ elaborate in acest sens pina in prezent- Dec.ICCJ nr.3131/2011; 2103/2009; 2102/2009,si ale Curtii de Apel .Multumim pentru ajutorul acordat.
Cel mai recent răspuns: solov , utilizator 22:35, 14 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv - sediu social societate mandricu_yo mandricu_yo Buna ziua, Referitor la taxa radio - tv , am primit o factura de plata pe societatea pe care o administrez, de 360 lei pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio - felicitari! traiasca avocata de la cluj! Dana Marin Dana Marin [b]Felicitari doamnei avocate de la Cluj ca ne-a salvat de cosmarul taxei radio![/b] De-abia azi am aflat, cautind subiectul pe Google. Eu am platit in ... (vezi toată discuția)