avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie venit sume din despagubiri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie venit sume din despagubiri

Buna ziua
va rog sa imi spuneti daca sumele ridicate din despagubirile ANRP in cursul anului 2014, fac obiectul unei declaratii de venit care ar trebui depusa la ANAF.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Compensatii pentru bunurile abandonate de autor statului bulgar (legea 9/1998) Mihai9o Mihai9o Buna ziua, as avea si eu 2 intrebari. 1. Am fost la ANRP cu documentele pe care le am pentru a afla daca s-au ridicat banii din dosar. Mi s-a cerut hotararea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp auris53 auris53 Un caz concret pentru care se solicita un sfat concret: 1. in cursul anului 2009, 2 surori din Basarabia ( 81 si 84 de ani- una domiciliata in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)