avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzarea din productie proprie este considerata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzarea din productie proprie este considerata comercializare?

Buna ziua,
Vreau sa deschid un SRL ptr fabricare incaltaminte CAEN 1520. Voi produce incaltaminte la comanda pe care o voi vinde clientilor direct din atelierul meu. Peste o anumita perioada voi vinde incaltaminte si catre alti distribuitori, magazine.
Daca vand produsele din productia proprie trebuie sa adaug si cod CAEN de comercializare cu amanuntul/ridicata?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: olivia popa1 , utilizator 19:45, 19 Ianuarie 2023
Da, fara discutie.
Nu ar fi trebuit aceasta daca ati fi lucrat in sistem lohn, spre exemplu, dar si aici pot fi interpretari. Nu va costa mare lucru sa completati obiectele de activitate si aveti liniste.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
horatiusasu, utilizator
nu este nevoie de un caen distinct in acest caz
este explicat exact in anexa nr. 656*) din 6 octombrie 1997 emisa de Comisia Nationala pentru Statistica publicata in M.Of. nr.301 bis din 5 noiembrie 1997
cap III
activitati auxiliare
"vânzarea producţiei proprii este o activitate auxiliara, întrucât regula generală este că nu se poate produce fără a se vinde.'
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2023
olivia popa1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen janis janis Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o societate comerciala are ca obiect de activitate principal productia de mobilier.Mobilierul se ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in contabilitate rdi rdi Buna ziua. Tocmai mi-am deschis o intreprindere individuala care are drept obiect de activitate vanzarea de imbracaminte (cod CAEN 4771, 4782). Imbracamintea ... (vezi toată discuția)