avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Microbuz 8+1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Microbuz 8+1

Buna ziua!

Am un SRL cu cod CAEN transport persoane, un microbus cu 8+1 locuri si doresc sa fac transport de persoane in regim propriu. Am fost la ARR intreband ce fel de acte am nevoie pt. a-mi desfasura activitatea de transport, acestia spunandu-mi ca nu pot desfasura activitatea cu un astfel de autoturism. Mi-e greu sa cred ce au spus.

Va multumesc!!
O zi reusita!

Alte discuții în legătură

Autorizatie transport regim inchiriere MatacheDana MatacheDana Sotul meu este PFA , face transport persoane cu autoturism propriu 8+1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism.Dupa ce a facut recent curs de ... (vezi toată discuția)
Transport persoane. raduanton raduanton BUNA. DORESC SA STIU DACA PE BAZA UNUI PFA POT SA FAC TRANSPORT DE PERSOANE CU UN MICROBUS DE 8+1 LOCURI. MENTIONEZ CA ESTE VORBA DE 8 ELEVI PE CARE SA II ... (vezi toată discuția)
Transport persoane 8+1 ocazional nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca ... (vezi toată discuția)