avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie transport regim inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie transport regim inchiriere

Sotul meu este PFA , face transport persoane cu autoturism propriu 8+1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism.Dupa ce a facut recent curs de manager transport inchiriere si a obtinut certificat de calificare a vrut sa depuna actele necesarepentru autorizatrie transport persoane in regim de inchiriere. Dar a fost refuzat , motivul fiind ca legea actuala nu permite sa elibereze autorizatie pt PFA. Atunci toate PFA transportatori cu Van se desfiinteaza ? ARR trebuie sa faca publica treaba asta. Intrebare : Poate sa lucreze n continuare fara autorizatie de la ARR ? Sau ce poate face ca sa continue serviciile de transport prestate pana acum ?
Cel mai recent răspuns: MatacheDana , utilizator 22:15, 4 Martie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_516...
Cele mai noi informatii le gasiti la Registrul comertului din judetul dvs. unde veti ajunge cel mai probabil pentru a deschide o firma (SRL, SA) daca doriti sa desfasurati respectiva activitate.
A lucra in continuare fara autorizatie ARR constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda contraventionala, iar in cazul producerii unui eveniment nedorit poate fi vorba de caz penal.
Multumesc , dar e vorba de altceva ! Nu transport alternativ ( acesta e pt masini de 5 locuri ) ci in regim de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie transport regim inchiriere MatacheDana MatacheDana Sotul meu este PFA , face transport persoane cu un Van propriu 8=1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism. Dupa ce afacut recent curs de manager ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)