avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie transport regim inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie transport regim inchiriere

Sotul meu este PFA , face transport persoane cu un Van propriu 8=1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism. Dupa ce afacut recent curs de manager transport inchiriere si a obtinut certificat de calificare a vrut sa depuna actele necesare pt autorizatie transport persoane in regim de inchiriere. Dar a fost refuzat , motivul fiind ca legea actuala nu permite eliberare autorizatie pt PFA. Atunci toate PFA transportatori cu Van se desfiinteaza ? ARR ar trebui sa faca publica treaba asta. Poate sa lucreze in continuarefara autorizatie de la ARR ? Sau ce poate face ca sa continue serviciile de transport prestate pana acum ?

Alte discuții în legătură

Autorizatie transport regim inchiriere MatacheDana MatacheDana Sotul meu este PFA , face transport persoane cu autoturism propriu 8+1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism.Dupa ce a facut recent curs de ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)