avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie transport regim inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie transport regim inchiriere

Sotul meu este PFA , face transport persoane cu un Van propriu 8=1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism. Dupa ce afacut recent curs de manager transport inchiriere si a obtinut certificat de calificare a vrut sa depuna actele necesare pt autorizatie transport persoane in regim de inchiriere. Dar a fost refuzat , motivul fiind ca legea actuala nu permite eliberare autorizatie pt PFA. Atunci toate PFA transportatori cu Van se desfiinteaza ? ARR ar trebui sa faca publica treaba asta. Poate sa lucreze in continuarefara autorizatie de la ARR ? Sau ce poate face ca sa continue serviciile de transport prestate pana acum ?

Alte discuții în legătură

Autorizatie transport regim inchiriere MatacheDana MatacheDana Sotul meu este PFA , face transport persoane cu autoturism propriu 8+1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism.Dupa ce a facut recent curs de ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)